SAMEN STERK

Onze Partnerorganisaties

Wij bereiken onze doelen met hulp en advies van partnerorganisaties:

Keniaanse Politiek

De overheid van Busia County ('provincie' waar Angruai onderdeel van is) en de area administrator ('burgermeester') erkennen en ondersteunen Serve Kenya. Zij bieden ons juridische ondersteuning en helpen ons met het ondernemen middels hun zeer sterke netwerken.

Van links naar rechts: Marc Nuijten (Serve Kenya), hon. Moses Osia (Provinciaal minister van agricultuur en dieren), hon. Gregory Odeke (Provinciaal minister van energie) en twee functionarissen uit het ministerie van energie.

Een korte presentatie voor de burgermeester (man met de stropdas).

Adviseurs

Wij ontvangen adviezen van verschillende ervaringsdeskundigen. Deze deskundigen zijn gerelateerd aan diverse organisaties, waaronder ETF Leuven en Universiteit Wageningen.

Een greep uit de lange lijst met namen: Gert van Putten (Double Harvest), Kees de Jong (Kippenboer en wethouder van Waddinxveen) en Pieter Boersema (Hoogleraar en Socioloog).

"Serve Kenya wil ik van harte bij u aanbevelen. Het is een jonge enthousiaste organisatie met zeer nauwe relaties in het werkveld en hun ontwikkelingsproject is goed doordacht met behulp van specialisten."
- Prof. dr. P.R. Boersema, hoogleraar godsdienstwetenschappen en missiologie. Prof. Boersema heeft jarenlange ervaring met ontwikkelingsprojecten in Afrika, Azië en Latijns Amerika als Rural Development deskundige, Sociaal en Cultureel Antropoloog en Tropisch Landbouwkundige.

Overige

Effusion heeft werkelijk een topprestatie geleverd, waarvan u het resultaat ziet, namelijk het ontwerpen van deze website! Effusion, BEDANKT!

Onze eerste officiële sponsor is Limes Netwerk Notarissen, zij heeft Serve Kenya geholpen met het oprichten van onze stichting. Bedankt!

Jaap Smit Fotografie en Jochem de Klerk zijn verantwoordelijk voor de prachtige foto's op de achtergrond van deze website, bedankt!

Tot slot zijn we Vandenberg-Communication & Design erg dankbaar voor ons prachtige logo.