In Kenia zijn meer dan2 miljoen weeskinderenSteun Serve Kenya!

Onze Projecten

Serve Kenya investeert in goede ideeën. Ideeën die voortkomen uit de wens en het streven om lokale economieën en leefomstandigheden te verbeteren. In samenwerking met locals werken we goede ideeën uit tot businessplannen. Na goedkeuring van experts en onze adviseurs verzamelen wij financiering voor de uitvoering van het plan.

Projecten in Angurai

In Angurai zijn verschillende kleinere projecten opgestart: twee landbouwbedrijfjes, een bank die microkredieten verleent en een project met geiten. Ook zijn er diverse business plannen waar wij nog sponsoring voor zoeken, denk hierbij aan een pindakaasfabriekje en een kledingwinkel. Bent u geïnteresseerd in één van deze projecten neem contact met ons op.

Projecten in Kamarandi, Theraka

In samenwerking met locals is in september 2014 een irrigatiesysteem aangelegd in de verarmde gemeenschap van Kamarandi. Dit project heeft tot doel om landbouwgrond vruchtbaar te maken en zodoende de gemeenschap te ondersteunen in hun streven naar zelfredzaamheid. Een prachtig project aangezien 12 boeren en hun arbeiders nu weer kunnen voorzien in de primaire behoeften van hun families en gemeenschap. Wij treffen voorbereidingen voor een uitbreiding van dit irrigatiesysteem.

Ook in Kamarandi starten locals met hulp van Serve Kenya kleine projectjes, waaronder bijv. een kleine bank.